Blok kaashandel maakt al 120 jaar de meest lekkere kwaliteitskazen. Speciaal voor het 120 jarig bestaan hebben zij een jubileumkaas gemaakt. De jubileumkaas is gemaakt van hun eigen paradepaardje de Blokdijcker. De jubileumkaas is geïntroduceerd tijdens de Vakbeurs Food specialiteiten in Houten. “Gezien het enorme succes hebben we deze kaas nog wat langer in ons assortiment gehouden.”
De Blokdijcker Jubileum kaas
Blokdijcker is een echte Noord-Hollandse Gouda gemaakt met liefde voor het vak, en dat proef je. Deze eerlijke kaas met constante kwaliteit wordt al sinds de zestiende eeuw gemaakt volgens geheim recept van de kaasmakerij in Lutjewinkel. De Jubileum kaas is 3 jaar traditioneel gerijpt op beukenhouten planken, bij Blok kaashandel. Dankzij 120 jaar ervaring selecteren wij de beste kazen waardoor klanten kunnen genieten van de bijzondere smaak met een gegarandeerde constante kwaliteit. Een eerlijke, smeuïge kaas gemaakt op basis gemaakt van 100% weidemelk. Een kwalitatief hoogwaardig streekproduct, herkenbaar aan het rode zegel. Niet voor niets een eerlijke kaastopper!